MENU
0 Mijn offerte 0

Over SURVEYOUR

SURVEYOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat maatvoering doormiddel van GPS-meetapparatuur bereikbaar moet zijn voor iedereen. Vanaf het begin is daarom ons credo: “WIJ MAKEN GPS METEN EN UITZETTEN BEREIKBAAR” Lees ‘bereikbaar’ in dit credo op twee manieren. Met bereikbaar bedoelen wij namelijk dat wij hoogwaardige GPS-apparatuur toegankelijk maken voor iedere toepassing die om slimme maatvoering vraagt. We bedoelen hiermee ook vooral dat wij altijd met onze klanten meedenken en zorgen dat de apparatuur optimaal wordt ingezet binnen het haalbare budget.

Wij spreken de taal van de gebruiker

Niet al onze klanten zijn dagelijks bezig met landmeten, een van onze belangrijkste taken is daarom om te zorgen voor gebruiksvriendelijke software en excellente support. Zo waarborgen wij dat de meetsets die wij leveren door al onze klanten op professioneel, en startersniveau op een efficiënte manier kunnen worden ingezet. Het ontzorgen van onze klanten op het gebied van de techniek en hier verantwoordelijkheid in nemen is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Door onze lange ervaring met deze technologie  begrijpen wij de vele praktijk situaties van iedere klant en verstaan ook de omstandigheden en toepassingen die voorkomen in de verschillende vakgebieden. Hierdoor zijn we in staat om klanten te bedienen in hun eigen taal, op een begrijpelijke wijze.

Professioneel en down-to-earth

We zijn een professionele partij in de sector die flexibele meetoplossingen biedt voor groot- tot kleinbedrijf. Omdat we goed georganiseerd zijn kunnen we op alle mogelijke vlakken support bieden. SURVEYOUR is met trots duurzaam leverancier bij o.a.: Heijmans Infra, Volker Wessels Telecom, Stad Antwerpen, Engie, CAS-VOS en vele andere midden- en kleinbedrijven. Met onze ervaring, down-to-earth communicatie en gevoel voor klantbehoefte mag je als klant, groot of klein, rekenen op een hoge servicegraad!

Service & Support

Onze ervaren service & support medewerkers kunnen gebruikers op afstand hulp bieden doormiddel van schermovername software over de stabiele internetverbinding van de meetsystemen. Daarnaast is SURVEYOUR gecertificeerd servicecenter van de belangrijkste hardware-, en software leveranciers. Onze klanten kunnen direct bij ons terecht voor support op het gebied van soft- én hardware, altijd met behoud van garantie. Met onze unieke veldservice: YourCare  bieden wij zelfs service op locatie aan. Klanten die gebruik maken van YourCare genieten van service op de afgesproken locatie, wanneer dat nodig is.

Vanwege de korte lijntjes binnen onze organisatie zijn we in staat om snel te schakelen. Hierdoor kunnen we net dat stapje extra zetten om onze klanten te voorzien van de beste dienstverlening in ons marktsegment.

 

Hoog serviceniveau, ook na de verkoop

In het bijzonder zijn wij trots op de lovende woorden die wij met regelmaat ontvangen van onze klanten over onze service. Wij proberen iedere klant te behandelen zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden en dat valt op! Wij blijven onze diensten ontwikkelen en optimaliseren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn ook in de toekomst.

Hulp of
advies nodig?