MENU
0 Mijn offerte 0

 

SURVEYOUR biedt de unieke service YourCare aan. Een Service voor reparaties, onderhoud en upgrades van SURVEYOUR GPS-meetsets bij jou op locatie! Wanneer je gebruikmaakt van YourCare behoren manuren voor verplaatsing en wachttijden maar ook kosten voor de inzet van leenapparatuur tot het verleden.

Professionele service aan huis

SURVEYOUR is geautoriseerd serviceprovider van Hemisphere, CHCNAV- én Handheld producten,  reparaties en onderhoud aan uw waardevolle instrumenten worden uitgevoerd met behoud van garantie door de fabrikant! Uw GPS-meetset wordt onderhouden of herstelt met gebruik van professionele tools en originele service parts en is hierna weer up-to-date. Onze ervaren servicetechnici voeren verschillende werkzaamheden uit zoals:

  • Reparaties en onderhoud aan GPS-ontvangers
  • Kalibratie van het doosniveau/waterpas meetstok
  • Software updates van de hardware
  • Reparaties en onderhoud aan tablets en handhelds
  • Het vervangen van een defect of beschadigd display
  • Upgrades van RAM-, modem- of Wi-Fi-modules
  • Volledige controle van het systeem
  • Professionele montage screenprotector tablets en handhelds

Na het uitvoeren van de service worden alle componenten getest op een juiste werking. De check-ups van de meetnauwkeurigheid van de apparatuur voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

Meer weten? Neem contact op via:

info@surveyour.eu of bel NL +31(0)13 36 99 360 / BE +32(0)14 76 23 88

 

 

 

Extra voordeel in combinatie met een support pack!

Maak je al gebruik van ons Connectivity PLUS of Connectivity PRO support pakket? Dan is YourCare voor jou extra voordelig! In combinatie met één van bovenstaande support packs kun je namelijk tegen een gereduceerd tarief gebruik van maken van YourCare.

Met een SURVEYOUR Support Pack ben je verzekerd van de beste ondersteuning. Naast voordeel op YourCare is ook onbeperkt gebruik van correctiesignaal van 06-GPS, een M2M-simkaart, remote support tool én telefonische support inbegrepen.

Handheld Tablets en handhelds van maximaal 3 of 5 jaar oud zijn voorzien van uitgebreide MaxCare garantie. Jaarlijks is één reparatie aan jouw toestel gedekt, je betaald slechts een kleine handling fee.

Wil je weten wat jouw voordeel is? Neem dan contact op. Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken.

Contact

Naam *

Dit is een verplicht veld.

Telefoon *

Dit is een verplicht veld.

Email *

Dit is een verplicht veld.

Bericht

Dit is een verplicht veld.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hulp of
advies nodig?