MENU
0 Mijn offerte 0

GPS MACHINEBESTURING VAN UNICONTROL

 

 

WIJ maken GPS machinebesturing bereikbaar!

Machinebesturing voor alle soorten graafmachines en wielladers.
Ontwikkelt in samenwerking met aannemers en machinisten.

 

 

 

 

VOOR MEER INFORMATIE: BEL: +31(0) 13 36 99 360

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SURVEYOUR levert en ondersteunt GPS machinesturing van Unicontrol 3D.  Het meest gebruiksvriendelijke 3D-machinebesturingssysteem op de markt voor graafmachines, wielladers, bulldozers en schrankladers. Sinds de start in 2018 is Unicontrol met dit unieke systeem uitgegroeid naar meer dan  27 landen en installeert 3D-systemen wereldwijd. ‘In samenwerking met aannemers en de harde praktijk ontdekten we de behoefte aan een gebruiksvriendelijk en eenvoudig 3D-machinebesturingssysteem. Unicontrol 3D is ontwikkeld, met een snelle installatie, intuïtieve interface en een redelijke prijs voorop. Unicontrol 3D daagt de industrie uit. Machinebesturing kan eenvoudig worden gemaakt!’

 

 

 

 

 

KEEP IT SIMPLE
Een gebruiksvriendelijk en ongecompliceerd 3D-machinebesturingssysteem voor de machinist van vandaag. Het is gemakkelijk te leren, in een mum van tijd maak je eigen projecten in 3D tot een succes!

 

DE KLANT IS KONING
We begrijpen de waarde van tijd en geld. De voortdurende dialoog met onze klanten heeft ons geholpen een sterk ondersteuningsteam te ontwikkelen die er altijd zijn als de machinist hulp nodig heeft. Wij spreken de taal van de machinst.

 

VOOR MEER INFORMATIE:
BEL: +31(0) 13 36 99 360

Hulp of
advies nodig?