MENU
0 Mijn offerte 0

Betrouwbare en betaalbare GPS meetstok

“We zien onszelf als een geotechnisch onderzoeksbureau met sonderen en boren als specialismen,” zegt Frank van Heerebeek, hoofd buitendienst/projectleider bij ingenieursbureau Inpijn-Blokpoel. Als één van de grotere ingenieursbureaus in Nederland voert het bedrijf dagelijks geotechnisch onderzoek uit in heel Nederland en daarbuiten. “Landmetingen zijn onderdeel van de onderzoeken die we doen. Een heel belangrijk onderdeel zelfs, al moet het altijd wel snel én nauwkeurig uitgevoerd worden.”

 

Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar én uitstekende service.

De GPS-meetstok van Surveyour is financieel een zeer aantrekkelijk apparaat zonder concessies te doen aan de kwaliteit en nauwkeurigheid. “Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: we willen altijd voor de volle 100% achter onze metingen staan.” Van Heerebeek begeleidt zijn mensen die met de GPS-meetstok werken en heeft zelf ook fijne ervaring met het systeem. “Onze jongens in het veld willen snel en eenvoudig hun werk doen. Uitpakken, systeem in gang zetten, aan de slag en weer door. Alles moet altijd werken. En als er iets is?
Dan staat Surveyour altijd paraat om te helpen. Alle units zijn door Surveyour vanaf hun werkplek over te nemen. Zo kunnen ze direct meekijken of acties uitvoeren als dit wenselijk is. Dat werkt snel, prettig en voorkomt stilstand. Hier blinkt Surveyour echt in uit. Bovendien leren onze mensen het systeem al doende steeds beter kennen. Ook kan Surveyour snel schakelen als er iets vervangen moet worden, dat vinden wij belangrijk bij een leverancier.”

 

Landmetingen zijn onderdeel van de geotechnische onderzoeken van Inpijn-Blokpoel. Met de GPS-meetstok van Surveyour kan het werk snel én nauwkeurig gedaan worden: uitpakken, systeem in gang zetten, aan de slag en weer door.

 

 

Makkelijk verwerken.

“Op de 8 inch tablet die meegeleverd is met de GPS-meetstok, zijn gebiedstekeningen eenvoudig in te lezen. We kunnen meer info op de tekeningen kwijt en hebben de posities van de meetpunten overzichtelijk in beeld. Zo kunnen we veilig aan de slag en voorkomen we eventuele schade aan kabels en leidingen. De opgedane meetdata is vanuit de tablet makkelijk te importeren in ons datasysteem. Dat zien we wel eens anders. De software is zeer gebruiksvriendelijk en veel opener.”

 

     

 

Op de 8 inch tablet, meegeleverd met de GPS-meetstok, zijn gebiedstekeningen eenvoudig in te lezen en de posities van de meetpunten overzichtelijk in beeld te zien.

 

Bron: Grond Weg WaterBouw nr 03 2019 – Pagina 119

Tekst: Susan Peek

Beeld: van Det Fotografie

Hulp of
advies nodig?