MENU
0 Mijn offerte 0

De afdeling Geodesie van Heijmans werkt met succes verder aan het project VakmanGPS samen met Surveyour

De afdeling Geodesie van Heijmans werkt met succes verder aan het project VakmanGPS samen met Surveyour.

 

Als drukke afdeling die alles regelt op het gebied van meten en GPS, is de afdeling Geodesie bij Heijmans hard op weg met de doorvoering van de digitalisatie van maatvoering binnen de projecten. Zo is deze week Wim Linssen van Heijmans begonnen met de ingebruikname van de Surveyour EASY TAB8, de ideale GPS meetstok voor de uitvoerder.

Direct na een algemene theoretische uitleg van 30 minuutjes  gaan Wim en zijn collega aan de slag met het inmeten van het uit te breken asfalt op de N271 in Heijen, Noord-limburg. Wim zijn assistent Robin Petrovic wordt na een korte hands-on uitleg aan de hand van deze praktijkvraagstukken aan het werk gezet, en is meteen productief. Dit zal ook moeten want het werk op dit project gaat in volle gang vooruit! Er worden geen hoeveelheden meer gemist. Er is duidelijk wat er moet worden uitgevoerd of worden ingepland volgens correcte werkelijke, en niet ingeschatte of grof ingemeten, hoeveelheden of maatvoering. Het meetwiel kan aan de kant.

HANDHELD ALGIZ RT8

HANDHELD ALGIZ RT8

p de Tablet  zijn ontwerp kaartmateriaal, en grondslagpunten van het project zichtbaar zodat je als het ware inmeet op de tekening. Indien gewenst  kan bijvoorbeeld Google Maps of zelfs online Kadaster kaartmateriaal van Pdok als onderligger worden geactiveerd.

De punten, lijnen en polygonen meten ze met of zonder code op een eigen CAD-layer. Op het einde van de meting exporteren ze de data als tekening , KML of Shapefile. Met de Google functies is de data gemakkelijk uitwisselbaar zonder gebruik te maken van USB sticks.

Door gebruik te maken van de ingebouwde kompas functie zet je  punten en ontwerplijnen gemakkelijk uit met de gebruiksvriendelijke Surveyour app.

Selecteren, navigeren en uitzetten!

Wij wensen Wim en zijn team veel succes met de GPS set, als er nog vragen zijn  kunnen jullie rekenen op support van Surveyour. Telefonisch en via schermovername software zorgen wij voor een optimaal gebruik.

De Robuuste, maar lichtgewicht Handheld RT8 Android tablet is verbonden met de degelijke CHCNAV i50 GPS ontvanger met optimale performance voor de praktische eindgebruiker. 2 Accu’s, hotswappable. 4G modem; dus aan zetten en een fix in vaak al 20 seconden. En als klap op de vuurpijl: ondersteuning van Beidou 3 satellieten; dus maximale ontvangst van ALLE momenteel bruikbare navigatie satellieten, ook waar het moeilijker zou lijken. De set is vanaf nu verkrijgbaar tegen een speciale introductie prijs!

Wil jij ook niet meer gissen? Neem contact op met Surveyour voor een vrijblijvende demo, en ervaar zelf hoe jij je project efficiënter kunt aanpakken.

SURVEYOUR: Wij maken GPS meten en uitzetten bereikbaar!

Hulp of
advies nodig?