MENU
0 Mijn offerte 0
AVG gestart met Startatb8S

Dubbel goede start van 2021 bij AVG

AVG Infra uit Heijen is in Nederland en Duitsland een speler op het gebied van de boven- en ondergrondse infrastructuur. Grond-, weg- en waterbouw in de ruimste zin van het woord. Van sloopwerken, bodemsanering, grootschalig grondverzet, de aanleg van wegen, bestrating, rioolstelsels, het bouwrijp maken van bouwlocaties van woningen tot grote distributiecentra, de inrichting van woonwijken en de aanleg van bedrijfsterreinen.

Doordat hoofduitvoerder en landmeter John Roefs al een geruime periode met tevredenheid de GPS meetstok van Surveyour inzet voor zijn meetwerk, ervaart AVG infra hier meer en meer de voordelen van. Zo heeft men ervoor gekozen om zowel in Nederland als in Duitsland te investeren in een GPS-meetstok van Surveyour.

 

 

De keuze is hierbij gevallen op de GPS Start TAB8S. Het fundament van de roverset is de i73 GPS ontvanger die alle satellietsystemen (incl. de allernieuwste Beidou3) ontvangt. En kan hierdoor ook met centimeter nauwkeurigheid meten in moeilijke omstandigheden zoals onder bomen. Daarnaast is deze ontvanger zeer licht in gewicht, slechts 730 gram.

De i73 ontvanger beschikt over de nieuwste IMU technologie, zo kun je dus ook meten in scheefstand zonder steeds de GPS meetstok perfect waterpas te houden. Op die manier meet je tot wel 30% vlotter, dus efficiënter, dus kosten besparend.

 

 CHCNAV i73

        CHCNAV i73

            Start Tab8S

 

 

De meting wordt vastgelegd op de robuuste Handheld Algiz 8X Windows 10 tablet uitgerust met de gebruikersvriendelijke meetsoftware van Surveyour. Een besturingssysteem wat zeer toegankelijk is op verschillende niveaus. Met de meest gangbare cloudoplossingen, of email wissel je gemakkelijk meet- en ontwerpdata uit, in de meest voorkomende bestandsformaten. Met een USB stick kan het natuurlijk ook.

Surveyour heeft een uitgebreide training voor de gebruikers verzorgd, waarbij praktijkvraagstukken zoals “kleinere” inmetingen en uitzetwerk aan bod zijn gekomen. Hierdoor kunnen de uitvoerders nu de landmeter ondersteunen en zijn de werkzaamheden op het gebied van geo-data en revisie optimaal ingericht.

We danken John Roefs, Patrick van Dinther en Corné van den Brand voor het vertrouwen en wensen AVG veel meetgenot.

Surveyour : Wij maken GPS meten en uitzetten bereikbaar!

Hulp of
advies nodig?