MENU
0 Mijn offerte 0

Franki Grondtechnieken bouwt op Surveyour GPS

Meer dan 30% productiever inmeten

Franki Grondtechnieken BV, expert op het gebied van diepfunderingstechnieken, is op een project bij Leiden druk bezig met het injecteren van de ondergrond. Hiervoor dienen tienduizenden punten te worden ingemeten voor een speciale injectietechniek.

De grond wordt met speciale producten ingespoten die daarna verharden met als doel om de mechanische sterkte te verhogen en de waterdoorlaatbaarheid te verlagen. Door de slimme software en snelle meettechniek van de nieuwste Surveyour GPS-ontvangers kunnen de injectie locaties veel sneller nauwkeurig ingemeten worden dan voorheen.

De nieuwste generatie GPS-ontvangers van Surveyour zijn voorzien van een IMU-sensor waardoor de meetstokken in schuinstand kunnen worden gebruikt. Dit leidt tot een verbetering  van meer dan 30% in productiviteit doordat de stok niet meer waterpas gezet hoeft te worden.

Training bij aflevering

Met een praktische hands-on training maakte grondinjectie specialist Fatih Caydam kennis met de Start TAB8s GPS-meetset. Op die manier kon in een handomdraai de ingemeten data worden verwerkt in de besturing van het injectiesysteem voor een optimale procesmonitoring.

We wensen Nico Heiligers en zijn team veel succes en productief meetplezier op dit grote project.

Meer weten over onze nieuwste generatie GPS-meetsets, neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Surveyour: Wij maken GPS meten en uitzetten bereikbaar!

 

Hulp of
advies nodig?