MENU
0 Mijn offerte 0

GPS RTK nauwkeurigheid binnen handbereik

Linked-In Artikel post 04-09-2020

GPS RTK nauwkeurigheid binnen handbereik.

Surveyour introduceert een unieke oplossing voor toepassingen waarbij standaard positie kwaliteit van smartphones en tablets ontoereikend is. De Surveyour Tab-Smart is een robuuste 8 inch Android tablet, ergonomisch vormgegeven in een lichtgewicht bouwvorm met speciale heli-coil antenne. Met RTK GPS technologie zoals je die kent van de GPS rovers ofwel GPS meetstokken worden alle apps in de Android omgeving tot centimeter niveau nauwkeurig weergegeven. Herhaalbaar binnen halve meter tot decimeter, en soms zelfs centimeter-level, afhankelijk van de omstandigheden.

Ideaal voor toepassingen waarbij inventarisaties van objecten, lijnen en polygonen wenselijk zijn op een hogere nauwkeurigheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: bomen, verkeersborden, straatverlichting en straatmeubilair in de openbare ruimte. Toepassingen met data van ondergrondse infra (zoals Klic of Klim) worden door de betere nauwkeurigheden van de Tab-Smart optimaal benut met betrouwbaardere locatie informatie. De Tab-Smart is ook ideaal voor navigatie naar assets, en inventarisatie van belangrijke assets op bijvoorbeeld industriële sites, of denk aan grote logistieke terreinen.

 

 

Gebruik deze tablet samen met je eigen ontwikkelde app, of maak gebruik van de zeer toegankelijke softwareoplossingen van Surveyour. De Tab-Smart is niet alleen toegankelijk vanwege zijn gebruiksgemak, en vraagt niet om grote investeringen. Er is al een oplossing verkrijgbaar vanaf €3.750,00 . Het systeem maakt ook gebruik van GPS correctiesignalen. De Tab Smart is door 06GPS gekwalificeerd als DGPS toestel, waardoor ook de jaarlijkse kosten tot op 1/3 van de traditionele GPS meetstokken lager uitvallen. (In België kan je natuurlijk gebruik maken van de gratis dienst Flepos of Walcors)

Gemeentes, wegenbouwers en bedrijven in energy en mobility gebruiken deze oplossingen met succes. Neem contact op met Surveyour om te kijken of jou toepassing hiermee geoptimaliseerd kan worden.

SURVEYOUR: wij maken GPS meten en uitzetten bereikbaar!

 

 

 

Hulp of
advies nodig?