MENU
0 Mijn offerte 0
Succesvol met GPS

Hoveniersbedrijf De Seizoenen werkt Slimmer, beter en sneller met SURVEYOUR PRO TAB8S

Hoveniersbedrijf De Seizoenen werkt Slimmer, beter en sneller met SURVEYOUR PRO TAB8S

Waarom de keuze voor SURVEYOUR

De Seizoenen is een ervaren hoveniersbedrijf in aanleg en onderhoud tuinen en terreinen voor particulieren en bedrijven. Zij willen kunnen vertrouwen op nauwkeurige maatvoering. Met de PRO TAB8S van SURVEYOUR kunnen ze niet alleen snel en efficiënt inmeten, maar ook in lastige omstandigheden zoals tegen gevels en onder bomen. De mogelijkheden van alle satellietsignalen in combinatie met het schuinmeten waren voor hen een eyeopener! Bij SURVEYOUR heb je degelijke, betrouwbare GPS apparatuur tegen een correcte prijs.

Ondersteuning en Training

Omdat Hoveniersbedrijf De Seizoenen B.V. onervaren is met deze techniek, is goede ondersteuning essentieel voor De Seizoenen. Daarom hebben we ze voorzien van een hands-on training bij de start en staan we altijd klaar om hun vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is er om ervoor te zorgen dat ze het maximale uit hun investering halen met service in begrijpelijke taal!

Het resultaat van digitaal inmeten met de PRO TAB8S

Door digitaal in te meten, bespaart De Seizoenen enorm veel tijd en arbeid in vergelijking met handmatige in-metingen. Met het tekenprogramma Revit kunnen ze nu nauwkeurige ontwerpen maken op basis de realiteit, wat resulteert in prachtige tuinontwerpen en een efficiënte, betrouwbare ontwerptekening waarmee ze alles perfect kunnen uitzetten.

We danken Hoveniersbedrijf De Seizoenen voor de keuze voor SURVEYOUR! Heb je vragen over GPS-meten en uitzetten of digitale inmetingen? Stuur ons gerust een berichtje of kijk op onze website!

𝗦𝗨𝗥𝗩𝗘𝗬𝗢𝗨𝗥: 𝗪𝗶𝗷 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗚𝗣𝗦 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘂𝗶𝘁𝘇𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿!

Hulp of
advies nodig?