MENU
0 Mijn offerte 0

Levering GPS-meetsysteem Geotechnix

LEVERING VAN EEN GPS-MEETSET AAN GEOTECHNIX

Recentelijk bezochten we Geotechnix, specialist in het uitvoeren van verticale grondboringen voor geotechnische doeleinden, om een GPS-meetsysteem te leveren. Wij brachten Geotechnix een GPS-rover waarmee nauwkeurig en snel grondboringen, kabels en leidingen kunnen worden ingemeten. Op centimeter niveau in X, Y en Z, op Lambertcoördinaten  en TAW-hoogte.

HANDS-ON TRAINING

Door onze deskundige werd een algemene uitleg van de functionaliteiten en de logische menustructuur van de meetsoftware gegeven. Met deze hands-on training lieten we o.a. zien hoe de ervaren werfleider van Geotechnix kadastrale ondergronden kan importen, hoe punt- en lijncodes kunnen worden ingesteld en meer. Aan de hand van praktische voorbeelden werd de eindgebruiker kort en bondig wegwijs gemaakt met het systeem.

KLANTERVARING

Joren Geldhof, Directeur van Geotechnix, gaf zijn eerste indruk van het nieuwe GPS-meetinstrument: “Alle mogelijkheden en functies kunnen voor ons uitkomst bieden bij het inmeten van vele verschillende projecten. De nieuwe Start TAB8S van SURVEYOUR is zowel op het gebied van efficiëntie als nauwkeurigheid een grote stap vooruit. Zo was het in bepaalde hoeken erg moeilijk om te kunnen meten en dat wordt met de schuinmeetfunctie nu wel mogelijk. De ontvanger maakt ook gebruik van de nieuwste satellieten wat het nauwkeurig meten met GPS in druk bebouwde omstandigheden mogelijk maakt. Het ziet er degelijk uit en ik verheug me erop om deze set te gebruiken.”

Uiteraard kan Geotechnix altijd rekenen op de service van SURVEYOUR.

 

SURVEYOUR: Wij maken GPS meten en uitzetten bereikbaar!

Hulp of
advies nodig?