MENU
0 Mijn offerte 0

Recentelijk heeft FPH Ploegmakers hun vloot met 2 GPS rovers uitgebreid

Recentelijk heeft FPH Ploegmakers hun vloot met 2 GPS rovers uitgebreid voor de uitvoerders op het dijkversterkingsproject langs de stad Tiel aan het Amsterdam-Rijnkanaal. FPH Ploegmakers is specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening en cultuurtechnische werken.

De 2 nieuwe SURVEYOUR GPS meetstokken worden ingezet voor de dagdagelijks maatvoering. Voor bijvoorbeeld hoogte controles en uitzetwerk voor bekisting. Met de efficiënte tilt functie (schuinmeten) worden punten en lijnen nauwkeurig én snel digitaal ingemeten, zonder steeds de stok te hoeven waterpas te zetten. Via de handige remote tool van SURVEYOUR houdt maatvoerder Edwin van den Berg de systemen up-to-date met de actuele ontwerp bestanden. Ook heeft hij direct toegang tot de ingemeten hoogtes.

Op hetzelfde werk is een Case 721G shovel uitgerust met het unieke GPS machinebesturingssysteem van Unicontrol. Op het eerste zicht zijn de GPS antennes niet zichtbaar, ze zijn namelijk gemonteerd boven op de cabine. Hierdoor is er optimaal zicht op de bak langs de giek. De Unicontrol 3D app geeft nauwkeurige hoogte en positie informatie, niet enkel in stilstand, maar ook rijdend!

Door deze investeringen is er een hogere productiviteit en een lagere kans op fouten wat natuurlijk de efficiency ten goede komt bij de uitvoering van deze projecten.

Wil je ook slimmer met GPS technologie jouw projecten doeltreffend aanpakken? Neem contact met ons op!

SURVEYOUR: Wij maken GPS meten, uitzetten én machinesturing bereikbaar!

Hulp of
advies nodig?