MENU
0 Mijn offerte 0

Upgrade GPS-ontvanger VolkerWessels Telecom

Onlangs bezocht SURVEYOUR VolkerWessels Telecom voor een upgrade van hun huidige GPS-meetset. De huidige GPS-ontvanger werd vervangen door een nieuwe generatie GPS-ontvanger met meer functionaliteiten. Ook werd de tablet nagekeken en geüpdatet.

VolkerWessels Telecom is gespecialiseerd in het aanleggen van ondergrondse infraprojecten. De GPS-systemen worden bij hen gebruikt om het uitgevoerde werk digitaal vast te leggen en hier uiteindelijk een revisie tekening van te maken.

WAAROM SURVEYOUR?

Op hun kantoor in Nieuwegein werden we ontvangen door Walter de Boer die werkzaam is als tekenaar. Hij begeleidde ons door het gebouw en vertelde onder andere over zijn ervaring met SURVEYOUR: “Wij willen onze opdrachtgevers onze expertise kunnen tonen door onder andere de werkzaamheden zelf digitaal vast te leggen. De apparatuur van SURVEYOUR helpt ons om dit te kunnen verwerkelijken. Daarnaast is de nieuwe GPS-ontvanger van SURVEYOUR relatief klein en licht en dat geeft een impuls aan de gebruiksvriendelijkheid. Ook is het een voordeel dat we met universele bestandsformaten kunnen werken. Denk hierbij aan het importeren van KLIC-meldingen en topografische ondergronden.”

We namen de bestaande GPS-set mee naar de YourCare servicewagen om de upgrade uit te voeren.

DE SERVICE

Onze compleet ingerichte servicewagen is voorzien van een mobiele elektronica serviceplaats met alle benodigde tools om uw waardevolle instrument te repareren, onderhouden en te upgraden. In deze servicewagen werd voor VolkerWessels Telecom o.a. de set omgebouwd, het complete systeem gecontroleerd en daar waar nodig de software en drivers geüpdatet. Vanzelfsprekend voerde onze servicetechnici dit met veel precisie uit. Nadien werd het GPS-systeem getest op een juiste werking.

KLANTERVARING

Toen alles in kannen en kruiken was, vroegen wij Walter om ons voor het kantoorgebouw te treffen. Op deze manier kunnen wij de eindgebruiker laten zien hoe de nieuwe functionaliteiten toepasbaar zijn. Achteraf vertelde Walter het volgende: “Het is een groot voordeel dat we met deze nieuwe GPS-ontvanger ook schuin kunnen meten. Hierdoor kunnen we ook op plekken meten die voorheen vrijwel onmogelijk waren. Dat zorgt ervoor dat we een hoop tijd kunnen besparen, omdat we de stok nu niet constant waterpas hoeven te zetten. Daarnaast gebruikt deze GPS-ontvanger de nieuwste satellieten en hierdoor kunnen we nauwkeurig meten in druk bebouwde omstandigheden.”

Kortom, een blijvend tevreden klant van SURVEYOUR.

 

SURVEYOUR: Wij maken GPS meten en uitzetten bereikbaar!

Hulp of
advies nodig?