MENU
0 Mijn offerte 0

YourCare - Service op locatie

Surveyour biedt de unieke service YourCare aan. Een service voor reparaties, onderhoud en upgrades van Surveyour GPS-meetsets bij jou op locatie! Wanneer je gebruikmaakt van YourCare behoren manuren voor verplaatsing en wachttijden maar ook kosten voor de inzet van leenapparatuur tot het verleden.

Geautoriseerd service provider

Surveyour is geautoriseerd service provider van CHC NAV én Handheld producten, reparaties en onderhoud aan uw waardevolle instrumenten worden uitgevoerd met behoud van garantie door de fabrikant!

Met professionele tools en originele service onderdelen wordt jouw apparatuur hersteld of onderhouden en is daarna weer up-to-date. De ervaren servicetechnici van Surveyour voeren werkzaamheden uit zoals; het vervangen een defect display van een tablet, reparaties en onderhoud aan GPS-ontvangers, kalibratie van de meetstok of het uitvoeren van software updates van de hardware.

Hoge kwaliteitsstandaarden

Na het uitvoeren van de service worden alle componenten getest op een juiste werking. De check-ups van de meetnauwkeurigheid van de meetapparatuur voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

Wil je ook net zoals deze tevreden klant gebruik maken van YourCare? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen!

Hulp of
advies nodig?