MENU
0 Mijn offerte 0

A. Jansen B.V. bespaart tijd en geld met de GPS meetstok van SURVEYOUR

A. Jansen B.V. is een vooraanstaande firma in het bieden van concrete oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Voor dagelijkse activiteiten heerste er een sterke behoefte om tijd en geld te besparen en daar kwam SURVEYOUR in beeld. Daarmee hadden ze de ultieme oplossing voor hun wens te pakken.

Service

Bij SURVEYOUR vinden we het belangrijk dat onze gebruikers goed op weg worden geholpen. Daar hoort o.a. een hands-on training bij die stap voor stap de gebruiker leert hoe de set gebruikt kan worden. Met praktijkvoorbeelden tonen we mede het inmeten en uitzetten van projecten. Deze praktijkvoorbeelden moeten de gebruiker een feeling en beeld geven van de functionaliteiten. De ervaren uitvoerders van A. Jansen B.V., waaronder Michael Do, lieten tijdens de hands-on training duidelijk hun genoegen merken.

“Het is fijn dat SURVEYOUR van het begin tot het einde betrokkenheid toont. Zo helpen ze ons bijvoorbeeld met het onder de knie krijgen van de software en alle functionaliteiten. Kijkend naar de GPS meetstok, zie ik voor ons direct vele voordelen. Allereerst is de set makkelijk in gebruik en daardoor ook eenvoudig overdraagbaar. Daarnaast wordt het makkelijker om revisietekeningen te maken, doordat we sneller en nauwkeuriger aangelegde rioleringen, kabel tracés en straatwerken in kunnen meten. Dat zal zowel tijd als geld besparen, daar we hier geen kostbare landmeters voor in hoeven te schakelen.”

Andere voordelen

Naast het makkelijker revisietekeningen maken, ziet A. Jansen B.V. nog veel meer voordelen die hieronder worden benoemd.

 “Met deze GPS meetset is het mogelijk om depots met grondstoffen in te meten die beschikbaar zijn op projecten. Je kan daarbij denken aan puin dat vrijkomt bij de sloop van de oude bebouwing. Door preciezere metingen kunnen wij deze grondstoffen zeer efficiënt hergebruiken voor de infra-fase als bijvoorbeeld menggranulaat, dat de basis vormt voor verhardingen. Bovendien kunnen we met deze GPS meetapparatuur ook op locaties met beperkt GPS ontvangst meten en dat is natuurlijk super handig”, aldus A. Jansen bv op LinkedIn.

Tevredenheid

Recentelijk zagen we dat een uitvoerder van A. Jansen B.V. hard aan het werk was met het inmeten van de aangelegde WKO leidingen van het nieuwe ‘Huis voor de Stad’ in Helmond. Wij vinden het altijd leuk om te zien wanneer gebruikers meters kunnen maken met onze professionele apparatuur. Weer een tevreden klant en daar zijn we trots op!

Neem contact op voor een demo.

 

SURVEYOUR: Wij maken GPS meten en uitzetten bereikbaar!

Hulp of
advies nodig?