MENU
0 Mijn offerte 0

De derde UNICONTROL GPS machinebesturing voor van Beers Hoogeloon.

Met gepaste trots maken we bekend dat Van Beers Hoogeloon inmiddels zijn derde machine sturing van Unicontrol in gebruik heeft genomen.

Deze gloednieuwe KomatsuPC290LC-11 SLR met een bereik van 16 meter heeft een centimeter nauwkeurige geleiding met het GPS-systeem. Door de razend snelle sensoren kan de ervaren machinist Piet Swaanen altijd vertrouwen op zuivere geleiding op zijn 10 inch scherm.

De grondverzetspecialist op het gebied van natuur-, cultuurtechnische en waterbouwkundige projecten gebruikt al vele jaren de GPS technologie. De unieke functies en mogelijkheden van de software en cloudoplossing maakten de keuze voor UNICONTROL doorslaggevend bij van Beers om dit nieuwe pad in te gaan. Ook op kleinere projecten van een aantal dagen maken de machinisten in een handomdraai zelf een ontwerp op de tablet van het 3D GPS-systeem, met of zonder Klicmelding of Kadastraal kaartmateriaal. Via de cloud kan het ondersteunend landmeetbedrijf PS-Survey groep gemakkelijk de vastgelegde data van de machines in punten of dxf verwerken in een revisie-tekening.

 

Ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn met UNICONTROL 3D voor jouw machine?
Neem contact met ons op voor een demo

SURVEYOUR: Wij maken GPS machinebesturing bereikbaar!
#GPSmachinebesturing #UNICONTROL

 

Hulp of
advies nodig?